Firemní akce se skvělou zábavou

Jste organizátorem firemních večírků a každý rok musíte vymýšlet nové a originální místa se skvělou zábavou? Každý rok si lámete hlavu, aby se zaměstnancům líbilo a skvěle se bavili? Zjistili jste, že jejich styl je ve sportovní a zážitkové akci, u které si budou moci vyzkoušet něco nového. Nebo se vrátit na chvíli do dětských let a zavzpomínat jak takhle blbli jako děti. Každý v sobě má to malé dítě, které se umí bavit. Loni jste plánovali večírek v klubu s motokáry a zaměstnanci byli nadšení. Mohli si užít ničem neomezenou jízdu a vyřádit se jako za mlada. Každý si chtěl jízdu vyzkoušet a nakonec jste pořádali závody. Pro výherce malá odměna. Součástí večírků jsou rauty a skvělé pohoštění.

Aztec (14)

Co vymyslet letos? Něco s jedinečnou zábavou. mi vám rádi poradíme. Uspořádejte večírek v laser game Praha. Je to skvělá příležitost si zastřelit kolegy, které nemusíte nebo ukázat, že vy jste ten nejlepší. Hlavním cílem je samozřejmě se dobře bavit a utužit kolektiv. Vytvoření týmů a ukázání týmového hráče, který je nedílnou součástí pracovní morálky. Vždyť jsme jeden kolektiv.

skupina

laser game je skvělou zábavou pro více hráčů a můžete si vybrat z jedenácti her a dvou arén. Hry jsou rozděleny podle jednotlivých zkušeností hráčů. Od začátečníků po pokročilé hráče, kteří se ve hře již dobře orientují a hra jim není cizí. Máme tu něco i pro hráče, kteří chodí hrát pravidelně a vyšplhali se na úroveň expertů. Tato hra je velmi náročná. Některé hry vám rádi přestavíme. Budete si tak moci upřesnit, do čeho půjdete a co vás čeká.

První hra se jmenuje Graffiti. Hra je určena pro začátečníky a není složitá na pochopení. Ve hře hrajete rozdělení na týmy. Mohou se účastnit až tři týmy. Všichni ostatní jsou pro vás protihráči, ze kterých sbíráte body. Další body můžete získat zabráním jednotlivých bonusových míst jako jsou brány, základny a další. Čím déle si místa udržíte tím více bodů získáte. Čím více získá váš tým bodů tím bude pravděpodobnější, že se stanete vítězem. Udělejte zaměstnancům večírek na který nezapomenou a skvěle si akci užijí.